Három hónap múlva az NWSL nem használja ki az USA-bajnokság győzelmét?

A női világkupa győzelmét követő hónapokban az USA-ban mindenhol játszottak. Carli Lloyd a Visa-kártyát viselő televízión vagy egy Audi-ot vezet, vagy az Xfinity csomagküldő szolgálatát hajlik. Alex Morgan csak az amerikai élet uralmához járult hozzá. És a hétvégén a Chelsea bálteremben egy héten nem volt több, mint hét nõ a világbajnokság bajnokaiban, akik a Fifa videojátéksorozatban először szerepeltek.

Az MLS standouts, mint például a Luis Robles, voltak jelen a játék kiadói partiján.De Abby Wambach, Sydney Leroux és csapattársaik voltak a csillagok. “Nos, azt gondolom, hogy amit a nyáron találtunk meg, az, hogy ha a média az USA Todaybe és az Új A York Times, a Fox és az ESPN, a média meghirdeti a nyilvánosságot és a tudatosságot annak, amit csinálunk – Bet365 mondta Wambach, és átnézte a helyiséget, amit tisztességesen mondhatott, hogy ő volt a vezetés. “Nyilvánvaló, hogy a NWSL módja számunkra, hogy elérjük a rajongóinkat is. De tényleg, a mi nemzeti csapatunk mindig az volt, hogy megkapja a fényt, a pódiumot. “Ah, igen, erről. Az Országos Női Labdarúgó Bajnokság, ahol 22 az amerikai válogatott 23 játékosa közül csak Wambach, aki az NWSL-től az év végére készül, hogy felkészüljön a végső világbajnokságára, nem Bet365 szerepel a bajnokság 2015-es szezonjában.A világbajnokságból összesen 46 játékos vett részt ebben a szezonban.

Mégis valahogy, a siker után – 26,7 millió ember a világbajnokság döntőjében, és még a közönség számára a nem amerikai játékokat a hétköznap délutánokon, amelyek más, megalapozott sportokat vernek meg – úgy tűnik, a NWSL nem adott egyetlen új szponzort sem. Nem egy.

A csütörtöki bajnoki döntő előtt Jeff Plush NWSL biztost kérték fel arra, hogy miért van különbség az egyes amerikai játékosok és a bajnokság sikere között. – Hozom oda, ahol megy – mondta. “Előrehaladás történt, és nyilvánvaló, hogy nem ismeri. És azt mondom, Bet365 fogadás bónusz hogy folytatni fogjuk, amit csinálunk. És amikor bejelentésünk van, meg fogjuk csinálni.És várakozással töltsük be. ”

És megkérdezték, hogy megerősítik, hogy az új szponzorok száma valóban nulla volt, a Plüss azt válaszolta:” Amit én mondok, itt vagyok személyesen, hogy megünnepeljük és támogassuk a [Seattle Reign edzője] Laura [Harvey] és [FC Kansas City védő] Stephanie [Cox, akik mindketten a konferenciahíváson] jövő csütörtökön. Szóval ez az, amit örömmel teszek több kérdésre. ”

Így nem egy nagyszerű megjelenés a liga, amely egyesek azt mondják, nem sikerült kihasználni egy sor ajándékot ritkán adott a női sport, ilyen mint a Fox Sports Világkupa fal-falra történő lefedettsége (bár a hazai labdarúgás mindig is nehezebb volt eladni, mint a nemzetközi verzió mind a férfiak, mind a női játékok esetében).Közben a bajnokság június 30-ig tartott, gyakorlatilag a bajnokság végéig, hogy bejelentse a Fox Sports-nek egy televíziós szerződést, mivel nem tudott társalgást szerezni a versenyen.Még a bejelentés is az alacsony-sajtó sajtóközleményben készült az USA-Németország félidős délutánján, garantálva, hogy még a női foci fedezésére is alkalmas outletek valószínűleg nem lesznek helyük.

És így folytatódik: ez az a bejelentés, hogy a NWSL döntőjét Portlandban játsszák, függetlenül attól, hogy milyen csapatok vettek részt, ami augusztusban jelent meg, de áprilisban döntött, vagy az elismerés furcsa hiánya, nem beszélve a Plush-ről az ünnepségen a New York-i városháza világbajnokságának bajnoka (a NWSL-ügyért a Major League Soccer-hoz tartozott Don Garber), a bajnokság feltűnő távollétének és a saját játékosainak hatalmas sikerének kihasználatlansága miatt elképesztő.

Ha ez nem üzleti kérdés, és nem játékminőség, hallgassa meg, mit kell maguknak a játékosoknak mondani arról, hogyan lehet a legeredményesebb a bajnokság a területen.

még több pénzt bocsátanak be, ahol bettet kaphatunk hogy a legjobb nemzetközi bajnokságok, Amerikában a lehető legjobb bajnokságot kaphattuk “- mondta Leroux, amikor megkérdezték, mi lesz a legjobban a NWSL előrehaladása.

A NWSL fejlesztése az a módja, és kerüli a korai nyugdíjazásokat, mint például Lauren Holiday legutóbbi döntését, hogy elhagyja a játékot, és nem is beszélve más, hasonló, nem nemzeti válogatott játékosok döntéseiről.

, amelyben a nem-válogatott játékosok szezononként 6 842 és 37 800 dollárt tettek ki, a hónap elején, egy FC Kansas City elleni Sky Blue FC elleni mérkőzés után: “Meg kell változtatni” – mondta Holiday. “Több pénzt kell készíteni.Tudom, hogy egy nemzetet inspiráltunk, de ennek többnek kell lennie. Az üzleti terveknek jobbnak kell lenniük. Az Egyesült Államok labdarúgója nagyszerű munkát végzett a bajnokság életképessé tétele érdekében. De ez még nem elég jó. ”

Melyik az NWSL-től jön vissza, hogy megtalálja a módját, hogy a játék népszerűségét sokkal teljesebb módon érje el, mint amennyire. MLS Orlando City a NWSL 2016-ban Bővebben

A Leroux részéről úgy tűnik, mindannyian a Major League Soccer klubokkal való társuláshoz kapcsolódnak, amit a Houston Dash és a Portland Thorns tettek (Orlando City szintén úgy tűnik, egyébként hiányzott a liga az első három szezonban.

“Megnézed a Portland Thorns” mondta Leroux. – Néhány játékot eladnak. Míg a többi csapat talán 1500 felbukkan.Úgy gondolom, a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy csatlakozzunk az MLS csapatokhoz, és milyen sikerrel járunk. Például a Sporting Kansas City elfogyott számos játékkal – ha az FCKC kapcsolatba tudna hozni velük, teljesen több rajongó lenne. Azt hiszem, ez egy hatalmas rész.

“Azt hiszem, amikor a Portland Thorns-ot játsszuk. Ők a csapat, akikkel játszunk, és ezt akarjuk az egész ligában. Ha Orlando bejön, gondoljon arra, mit tud. Ha Seattle csatlakozik a Sounders-hez, gondolkozz el, mit tudnak. Különösen a Csendes-óceán északnyugati része a Soccer City.Ha folytathatjuk ezt a játékot, nem hiszem, hogy jobb lesz. ”

Legalábbis az EA Sports felismeri, hogy az amerikai nemzeti csapat mennyire magához ragadta a nemzetet nem csak szívmelengető, de monumentálisan nyereséges.

“Amit tennünk kell, túlszárnyaljuk a sportot” – mondta Wambach. “Mi vagyunk az összes amerikai csapat. A ’99-es években hosszú haj volt. Egyenes. Házas. És most már ez a beáramló rövid haj, különböző szexualitások. És számomra valóban Amerika összeállítása. A sportot túlszárnyaljuk. És amikor az egész nemzeten élő gyerekek megnézik a csapatunkat, akár egy lány vagy egy fiú, akkor magabiztosságot lát, akkor sikeresnek látszik. És ez egy olyan dolog, amit igazán építeni akarok. “Így a csapat közel egyharmada a platformok tetején állt, a fotósok elkápráztatták, és a saját kameráikra vetették magukat.Tagadhatatlan szupersztárok voltak, akiket elismertek, teljes elismerésben. Olyan módon, hogy úgy tűnik, saját bajnokságuk kimaradt, nemcsak szerepmodellek, hanem pénzforgatók is.

“Azt mutatja, hogy a vállalati Amerika kinyitotta a szemét, hogy mozgassa a tűt” – mondta Wambach a csapat jelenlétéről. “És nagyon büszke vagyok arra, hogy ezen a csapaton állok és csinálom. És most a vállalati Amerika megy, “Várj, van valami itt.” Nem csak az erkölcsi dolog. A helyes dolog.Ez az intelligens dolog, üzleti szempontból. “Most a NWSL-hez tartozik, függetlenül attól, hogy több elkötelezettségi szponzorral, vagy a dagály-emelő MLS-szel folytatott partnerkapcsolatban van – amelynek mediánjainak fizetése először elérte a 100 000 dollárt – Horgonyozni egy olyan liga, amely a következő nagy amerikai szupersztárokat fogja előállítani. Pontosan – mondta Leroux, amikor ezt javasolta neki. “És ez nyilvánvalóan mit akarunk csinálni. Tudom, hogy Sunil Gulati ezt akarja, tudom, hogy az amerikai foci ezt akarja. Tudom, hogy a világ legjobb liga leszünk. És nyilvánvaló, hogy a világbajnokságból jönnek, azt mondhatjuk, hogy a legjobb csapat vagyunk. És most a legjobb bajnokságot akarjuk. “

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s