Euro 2016 selejtezők: 10 dolog, amire figyelemmel kell lenni a közelgő mérkőzéseken

Még 2014 októberében, miközben Albánia Albániát vitte, Ismail Morina egy drónot vezetett a belgrádi Partizan stadionba. A drón alatt lógott egy nagy zászló, amelyen az albán sas. Szerb Stefan Mitrovic megragadta. És a pokol elszabadult.

A játékosok verekedtek, ultras betört a pályára, és a játékot elhagyták. El kellett halasztani az albán miniszterelnök belgrádi látogatását, az első 68 évet. Szerbiában eredetileg 3-0 győzelmet arattak, de három pontot levont. A sportjogi választottbíróság azonban nem értett egyet, és ezen a nyáron elnyerte Albániának a 3-0-os győzelmét, így a Vörös és a Feketék igen nagy eséllyel jutottak el az első fő döntőjébe.Ez egyelőre jó eredmény lenne – 21 korábbi kísérletben 11-szeresre, másodszor nyolcszor pedig befejezték a kvalifikációs csoportjukat.

A jelentések szerint az Elbasan Arénában 2000 rendőr állhat őrzött. A jegyek 500 eurós darabra változnak. Morina szerdán letartóztatták a védelmi művelet részeként a játék körül – két fegyvert és 36 mérkőzésjegyet is lefogtak. A légkör valószínűleg meglehetősen fűszeres. Portugáliával és Dánia végső játékában, az I. csoport első két helyezettje, amely ugyanezen a napon Braga-ban találkozott, Albánia egy helyet szerezhetne az Euro 2016-ban nyeréssel. Ha sikerül, akkor Izraellel szembeni teljesítmény lesz.Az Albánia és Szerbia küszöbén tartóztattak le az ideges drone pilótaTight biztonság, hogy Albánia és Szerbia között ne járjon rajta fantasztikus repülések Facebook Twitter Pinterest A Drone verekedés leállítja az Euro 2016 selejtezőt Szerbia és Albánia között.Link a videóhoz.2) Wales egy ponttól távolabb a kvalifikációtól

p>

Walesnek mindössze egy pontot kell igénybe vennie Bosznia-Hercegovina ellen szombaton vagy Andorra kedden este, hogy 1958 óta indulhasson az első nagy versenyen. Bár Boszniát még soha nem verték meg, Walesnek biztosnak kell lennie abban, a Zenicában, mivel csak két gólt fogadtak el nyolc B csoportos kvalifikációs mérkőzésen, és tartalmazhatják a megfelelő Gareth Bale-t.A Bosznia megakadályozása a háló hátoldalának megtalálásában döntő fontosságú lesz, mivel ezen a ponton valami szokás van, amikor sokat követelnek: az utolsó öt mérkőzésükben háromszor háromszor jutottak el, míg Edin Dzeko hét gólt hét Az Euro 2016 kvalifikációs mérkőzései.

Tavaly októberben azonban Bosznia és Hercegovina nem tudott Wales-et szerezni, nagyrészt a Wayne Hennessey lenyűgöző bemutatójának köszönhetően. A Crystal Palace kapus egy sor figyelemreméltó megállót produkált, amely a második félidőben hármas mentést eredményezett, és egy lenyűgöző merülési erőfeszítést tett Miralem Pjanic szabadrúgásának megállítására, mivel a sérülésekkel sújtott Wales-i oldal 0-0-os rúgást biztosított. Lehet, hogy szüksége van rá, hogy megismételje a teljesítményt, ha szombaton biztosítják a minősítést.A TBRobson-Kanu a walesi Euro 2016-os kvalifikációs bajnokság holtja Wales-nek, Wales-be hívja az Euro 2016 helyét a lehető legrövidebb időn belül. A Wales a nyolcadik legfrissebb Fifa világbajnoki rangsorára nyúlik vissza – egy helyen Brazília mögött 3) ?

A top seed még nem érte el az Európa-bajnokság kvalifikációs csoportjának alját. Görögország természetesen az első lesz. És ez a csapat kétszer is elveszítette a Feröer-szigeteket, akik 1986 óta látogatják meg a Belfast-t csütörtökön Észak-Írországgal.Görögország teljesen kiábrándulhat, de Michael O’Neillnek is problémái vannak, és a vezetője a vezető gólszerző Kyle Lafferty hiánya – csak Robert Lewandowski és Thomas Müller több gólt szereztek a kvalifikációban, mint a Norwich csatár – de Jonny hiánya Evans ellen Görögország legalább is egy csapás.

Josh Magennis elhelyezett helyet foglalhat el, míg Craig Cathcart és Paddy McNair a központi védekező párt alkothatta. Két rajz elég lesz ahhoz, hogy Észak-Írországot átvehessék a vonal fölé, de egyetlen csapás Görögország ellen a talajon nyilvánvalóan az előnyben részesített lehetőség lenne. Olyan szégyen lenne, ha most megbotlottak.JAO’Neill visszaszorítja a szegény Észak-Írországot, hogy befejezze munkáját Görögország ellen 2018-as selejtezők: akik még mindig eljuthatnak a francia döntőbe?

Az ő oldala a világbajnokokkal és Lengyelországgal szemben és Lewandowski az Euro 2016 selejtezői közül, míg Seamus Coleman (sérült) és Glenn Whelan és James McClean (felfüggesztve) nélkül marad, miközben Marc Wilson és Wes Hoolahan is sérüléseket hordanak. Robbie Keane – hacsak természetesen nem szoptat – csak a második fiú születése után lesz egy nap a csapatnál. Írország négy ponttal előrébb van Skóciában, mivel mindkét csapat a harmadik helyen végzett a D csoportban, ami lehetőséget nyújt számukra az Euro 2016-ra való jogosultsághoz a play-offen keresztül.Ha Skócia egy pontot vagy többet érne Lengyelország ellen, akkor a dolgok meglehetősen aggasztónak tűnhetnek Írország számára. TBRobbie visszatér Roy-nak, mielőtt az Ír Köztársaság szembenézne Németországgal. O’Neill gyűlöli az ír republikánus játékosokat, mielőtt Németországot játszani. Igazi ingerült Angliába, de mi a hűség ára? Facebook Twitter Pinterest Roy Keane biztos benne, hogy Robbie Keane csütörtökön lesz elérhető “ha nem szoptat, akkor rendben lesz”. Fotó: David Maher / Sportsfile / Corbis5) Griffiths tudna nagyobb pontot adni Skóciának?

Ott két lehetőség van arra, hogy Skóciában részt vegyenek az Euro 2016-as play-off versenyeken: az első a Lengyelország és Gibraltár elleni vereség, majd abban a reményben, hogy Lengyelország is elveszíti az Ír Köztársaságot.A második az, hogy négy további pontot vesz fel, mint az Ír Köztársaság az elkövetkező két mérkőzésen – tehát minden valószínűség szerint Skóciában lennie kellene, és legalábbis Gibraltárt legyőzve. Ha ez Skóciába nézve baljóslatúnak tűnik, akkor még baljóslatú az a tény, hogy Lewandowski előtt állnak egy olyan lengyel támadás éles végén, amely nyolc D csoportban 29 gólt ért el. Lewandowski felelős ezen 10 közül, és tizenkét alkalommal szerezte meg utolsó négy klubbajnoki mérkőzését. “Megértjük, hogy vannak jó játékosok a lengyel oldalon” – mondta a skóciai menedzser, Gordon Strachan. Lewandowski elleni taktikája tagadja Lengyelországot a labdát.Nem valószínű, hogy hosszú ideig fog működni, tehát ha Skócia nem tudja megakadályozni Lengyelországot a pontozásból, akkor a másik végükön is meg kell felelniük nekik, hogy biztosítsák a létfontosságú felhívást. Strachan – aki a szélvédő nélkül van, Ikechi Anya, Charlie Mulgrew és James Morrison – eddig Steven Fletcher-t választotta a csatára eddig, de csak Skóciában három és nyolc közül kettőt ért el. Tekintettel a potenciális célok szükségességére, lehet Strachan jobban fordulni a Celtic Leigh Griffithséhez, aki gazdag választási lehetőséggel rendelkezik klubja számára? TBSCotland felhívja Shinnie és McDonald Lengyelországot és GibraltárMcGhee-t Lengyelország lobogója Lewandowski formájával

Az elmúlt 20 évben Norvégia valami szokássá vált a várakozások megdöntésére a nagy versenyeken való részvételre.A negyedik pot volt az 1994-es világbajnokság döntetlenjéig, de egy olyan csoport tetejéhez értek, mint Anglia, Hollandia és Lengyelország. Európa harmadik legjobb csapataként szerepeltek, amikor a 2002-es világbajnokságra kvalifikáltak, de Ukrajnában, Lengyelországban és Fehéroroszország mögött negyedik helyen végzettek. A 2006-os versenyt megelőzően még a négyes pot volt, de sikerült elérniük a rájátszást, majd a 2014-es edzés előtt valahogy visszahúzódtak a legmagasabb vetőmagok közé, és véget vetettek egymásnak a Svájc, Izland és Szlovénia mögötti lépésekből.

Ezúttal a norvégok a vetőmagok harmadik csoportjában voltak, és egy kemény csoportba kerültek, Horvátország és Olaszország várhatóan kényelmesen biztosítja a két foltot.Ehelyett Norvégia póluson áll, hogy megszerezze a kvalifikációs helyet, és még a legjobb helyet is el tudja érni, ha nyomon követi azt, amit Málta győzelem nélkül kell elérnie egy esetleges, de messze nem lehet nyerni Olaszország felett. Per-Mathias Hogmo , az edzés edzője első teljes időmérő kampányában kijelentette, hogy a kampány célja “szinte egy 2-2-4-2” támadása volt, de a védekező szilárdság volt a kulcsa – egy ötgős kalapács Zágrábban márciusban eltekintve. A másik hét játékban csak háromszor fogadtak el, és még egy pár tiszta lapot a Hogmo fiatalos oldalára – ez a döntő kettős fejlécben a legfeltűnőbb játékos a kapus Rune Jarstein, akinek 38-an kell lennie az első döntőjében az Euro 2000 óta.JA

A Gibraltár első kvalifikációs kampánya eddig nyolc vereséget eredményezett a nyolcból, csak két gólt és 46 gólt. A kontinentális fából készült kanál erre a versenyre valószínűnek tűnik, ha nem biztos – Andorra, az egyetlen másik oldal, 100% -os veszteséggel, Belgiumgal és Walesvel szemben a két utolsó mérkőzésén van, de sokkal egészségesebb gólkülönbsége a -27-nek. persze a legrosszabb mai Euro kvalifikációs kampányban?

Lehetséges. Két új San Marino kampány közül választhat: a 2008-as kampány, amely 12-ből 12-et vesztett el, kétszer pontosan értékelve, és 57-et, vagy a 2012-es verziót, amelyben 10-ből 10-et veszítettek el, és 53-szor engedte.Gibraltár Grúziában fekszik Tbilisziben, majd Skóciában az Algarve-ban – régóta kezdte a nemzetközi életet, de még mindig van valami küzdelem. JA Facebook Twitter Pinterest Lee Casciaro ünnepli a Gibraltár elsődleges célját, miután az Uefa bejutott a kvalifikációs folyamatba. Észtország továbbra is jogosult az Euro 2016-ra, de meg kell verni mindazokat az Anglia-t, akik már E-csoport győzteseként minősülnek, és a csoport második helyezettje Svájc elhelyezett oldalán ezt tette, ami magas rendnek tűnik. Anglia legyőzte az utolsó 18 mérkőzéses mérkőzését otthon, míg Észtországban nincsenek győzelmük az elmúlt hét versenyen, és nem szerezték az elmúlt ötben.A nyomással leállítva Roy Hodgson számára tökéletes lehetőséget biztosít az oldalán való kísérletezésre. Azt mondta, hogy valószínűbb, hogy megtörténik a Litvánia második mérkőzésén, amely lehetővé teszi számukra, hogy teszteljék a szegélyes játékosokat, mielőtt novemberi spanyol és franciaországi barátságos mérkőzéseken első csapatcsoportot állítanak fel. Dele Alli először a csapatnál, és Theo Walcott a közepén játszott lehetőséggel és Wayne Rooney, Danny Ings, Jonjo Shelvey és John Stones különböző sérüléseivel és csavargásaival együtt lehetőséget nyújt arra, hogy valaki lenyűgessen .TBA munkaterhelés hozzáadott szerepet játszik az Arsenal WalcottInjured Rooney-ban, hiányozni fog Anglia utolsó két Euro selejtezőjeHodgson felszólítja a Walkert és a Townsendet AngliábanBertrand Angliában az Euro 2016-os döntőjében elszalasztja a baloldali helyet

Mind a Cseh Köztársaság, mind Izland véget ér a franciaországi döntőbe, ami azt jelenti, hogy Törökország vagy Hollandia egyáltalán hiányozni fog, a másik pedig a play-off-okon keresztül kell kvalifikálni. Egy olyan kvalifikációs formában, amely megnyitotta az ajtókat számos állítólagosan gyengébb nemzet számára, enyhén megdöbbentő, hogy Hollandia, két pont a harmadik helyezett Törökországtól és rosszabb fejjel-rekordig, három pontig kétségbeesetten kell Kazahsztánba utaznia hogy életben tarthassák játszási reményeiket.

A Cseh Köztársaság jól tudta tartani a hatalom egyensúlyát az A. csoportban.Mind Törökország, mind Hollandia két záró mérkőzésen játszani kell őket, miután Törökországban először megy. De a kvalifikáció biztonságos, a cseh edző Pavel Vrba azt mondta, hogy pihenteti a kulcsfontosságú játékosokat, és felvette azokat, akiknek eddig még nem volt esélyük a kvalifikációra. Petr Cech biztosan kihagyja az egyik mérkőzést. Ez azt jelenti, hogy Törökország vagy Hollandia szerencsés lehet, és szembe kell néznie az alvállalkozóval, míg a másiknak akkor kell elpirulnia, ha eléggé szerencsés ahhoz, hogy szembenézzen a világ egyik legjobb kapusával. Még mindig lehet valami keserű utókiáltás, ha bizonyítja a különbséget a minősítés és a szomorúság között.TBCech szerint a cseh repülés kezdete kulcsfontosságú volt az Euro 2016 berthHolland-nak a 2016-os válságba esett a válság a hiányzó generációban Facebook Twitter Pinterest Izland ünnepli az Euro 2016-os kvalifikációt, miután felhívta a kazahsztánt.Link videó.10) Montenegró hevert, ha Oroszország vagy Svédország csúszik fel

Mind Svédország, mind Oroszország nagyon nehéz időbe került az Euro 2016-os versenyre, és még mindig vékony esély van arra, hogy egyikük kihagyhassa a negyedik helyezettet. Oroszország a második helyen áll a G csoportban, és kvalifikációs futamukban otthoni döntetlenné vált az alsó oldalra Moldávia, egy elhagyott meccs Montenegróval szemben és két vereség az osztrák győztesekhez.Mindkettővel szembekerülnek Moldova és Montenegróval, és óvatosnak tartják, hogy az utóbbiak, akik Stevan Jovetic és Mirko Vucinic szerepét viselik, láthatják, hogy Svédország helyett az automatikus minősítési helyszínről lemaradnak.

A svédek időközben egy nyomorúságos utolsó mérkőzést szenvedtek el, mind Ausztriában, mind Oroszországban elveszítették, de két végső mérkőzésük van a csoport két leggyengébb csapata, a Moldávia és a Liechtenstein ellen. Az Oroszország ellen irányuló rosszabb fej-fej-rekordnak két győzelemre kell törekednie, és reményt kell vennie Oroszországnak, hogy elkerülje a play-off-ot (vagy rosszabbat). Abban az esetben, ha felborulnak, Montenegrónak képesnek kell lennie arra, hogy megelőzze a play-off helyet, majd a 2006-os ország függetlensége óta küzdjön az első európai bajnoki kvalifikációért.A TBRussia a CSKA Moszkva Leonid Slutsky-t választja edzőként a rövid távú üzletkötésre

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s