Miért mindenkinek szüksége van a Beckhams mesékre, hogy tovább és tovább

A Beckhamok nyilvánvalóan nem értenek egyet abban, hogy hol legyen a család alapja. Dávidot a feleségével fényképezték “unimpressed” néven. Victoria tetováló tisztelgése neki, mondja, elhalványult. Lehet, hogy néhány ember azt javasolta, hogy még lazán lehessen.

De ezen a héten Victoria elmondta a Grazia magazinnak, hogy a pletykák nem voltak helyesek. “Áldott vagyok – mondta -, hogy legyen egy csodálatos férje és gyönyörű, Unibet egészséges, boldog gyermekei.” Ő és Dávid “erősek voltak, mint mindkét partner és a szülők”. És néhányan közülünk úgy találtuk magunkat, hogy reméljük, hogy igaza van.A kérdés az, miért érdekel minket?

Több mint 20 éve követtük a pályánkat; egy lány, aki hat évesen nézte a hírnevet, úgy döntött, hogy popsztárká válik, és tagja lett a világ egyik leghíresebb popcsoportjának. A Chingford-i fiú, a fodrász fia és a konyhai szerelő fia, aki a világ leghíresebb labdarúgójává vált. Ő volt a fiatalember, aki egy popsztár egy videóját nézte, és felemelte a bátorságát, hogy beszéljen vele. A mese újjászületett, amikor aranyoszlopokon ültek és márka született. És ahogy a Unibet narratíva összejött, figyeltünk át.

Mert ez volt a jogdíjak új formája a híresség korának; egy újraképzelés, amelyben Leytonstone-ben születhettek, és híresbbek lennének, mint a királynő.A Beckhams vásárolt egy házat, amely korábban gyermekkori otthon volt, és a média Beckingham palotának nevezte. Posh-nak és Becknek hívtuk őket, mert szeretünk gazdag, sikeres embereket a földre vinni, de itt van a rúgó – tudtuk, hogy eléggé leesik a földre. Megértettük a tranzakciót. Megkapták a pénzt. Megvettük a képeket.

Megértettük, hogy ha az övék a híresség története, akkor Unibet mögötte áll a kitartás és az átültetés. Amikor Victoria zenekara megszakadt, és az önálló énekkarrierje nem ment fel, megfordult a divatban. A nevét csaknem mindenre választotta, és a poliészter aranyat nézte. De ő nem. Az, amit csinált, egy egész kollekciót tervezett és mutatta az iparág legkeményebb kritikusainak.Nagyon szerették, és tavaly a British Fashion Awards-ban elnyerte az év márkáját.

Valójában Victoria márkája, mint a férje, jött ki a korábbi Manchester United menedzser, Alex Ferguson ” kemény graft “. Nem kaphat oda díjnyertes divatcímkéket vagy angol kapitányt hat éven át, miközben Doritos evést és Jeremy Kyle-t nézi. David gyakorolni fogja – mondta Ferguson -, olyan könyörtelen alkalmazással, a kevésbé tehetséges játékosok túlnyomó többsége nem gondolkodna “. Láttuk a frizurákat, a sarongs-t, a különös parfümöket és a Unibet nadrágot. Még azt is sejtettük, mi van a nadrág mögött.De amikor két évvel ezelőtt visszavonult a labdarúgásról, a Goldenballs-nak nevezett ember azt mondta: “Csak azt akarom, hogy az emberek lássanak engem, mint egy kemény labdarúgó.” Melyik, egyértelmű, ő volt.

ez a híresség kora a sötétség mögött nézünk. Fontos, hogy Victoria felkel a hét hat napján, reggel 6-kor, és másfél órával dolgozik, mielőtt négy gyermeket reggelizne, és elhozta őket az iskolába. Hogy ő az Egyesült Nemzetek Szervezetének jótékonysági nagykövete, és globális márkát üzemeltet. Ő az a nő, aki mindent megtesz, és az asszonyt, aki mindent megtesz, miközben úgy néz ki, mintha csak letette volna a Vogue borítóját. De van értelme, hogy nem érdemtelen.

Mindannyian tudjuk, hogy a házasságok 42% -a véget ér a Unibet válásban.De még egy olyan világban is, amely szereti a hírességet, még mindig azt szeretnénk, hogy rendben legyenek, mert alapvetően szeretjük őket.

Szeretünk hallani, hogy Victoria és David Brooklyn-ot a Westfield bevásárlóközpontjába vitte középen, nyugat Londonban, hogy elkapja a fülét; és Victoria elmondta neki, amikor 45 fontot választott, hogy “mérséklődjön”, így nem volt “túl blingy”. Szeretjük hallani, hogy a 15 éves Brooklyn szombati munkát kapott baristaként egy kávézóban otthonuk közelében, nyilvánvalóan 2,78 GBP-t szerzett egy órát.Victoria Beckham: régóta híres vagyok, de most úgy érzem magam,

Szeretjük őket, mert ha ez egy mese, akkor ez egy nagyon nagy brit mesék, a törekvés és a családi hűség meséje. Szeretjük azt az ötletet, hogy a humorral és a kegyelemzel foglalkoztak a csúcspontjukkal – a labdarúgásban, a popban és a pletykákban.Szeretjük azt az elképzelést, hogy még mindig nagyon gazdag és nagyon sikeres és látszólag nagyon szerény és vicces és szép, és mindezt megteheted, miközben szereted a partnert és a gyerekeket.

reméljük, hogy felmászik az ágyra. Még ebben a cinikus korban is úgy tűnik, még mindig szeretik a mesét.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s