Steve Evans nem aggódik jövőjéért, de Leeds még mindig sivárnak tűnik

Csak amikor azt gondoltad, hogy Leeds elérte a nadrágot, amikor a cirkusz nyáron elhagyta a várost, mélyebb zűrzavarba esik. Massimo Cellino, az olasz, aki 2014 áprilisában megvásárolta a bajnoki klubot, tudta a második Football League kizárását múlt szerdán. Azóta úgy döntött, hogy lefoglalja a Leeds jegyelosztását a 2.000-es mérkőzésekre, mielőtt megfordítja ezt a döntést, zsetonja Uwe Rösler 12 mérkőzés után, és a szezon végéig kijelöli az Evans-t. Minden egy héten belül.

Bizarrely, Evans és Neil Redfearn hónapokig cserélt helyeket Leeds és Rotherham között.A Redfearn kezelése a Cellino kezében hagyta az öt fő edző közül az egykori Cagliari tulajdonos zseniális ízét, és Evansnek tisztában kell lennie azzal, hogy valószínűleg egyáltalán nem lesz számon az Elland Roadon, nagyon sokáig.

Megkérte a szurkolókat, hogy adjanak neki egy esélyt, azt mondta, hogy szenvedéllyel és büszkeséggel küzd a klubért, visszavonulva Bremner, Lorimer és Gray szüleihez. Azok az idők már régóta elmentek egy olyan klubért, amelyre szükség van az irányba, ahol az utolsó hazai győzelem több mint hét hónappal ezelőtt történt, és a szerdai éjszaka Fulham-i veresége potenciálisan az alsó háromban hagyhatta őket.

Ez az esküvő napja, születések születnek, ez az első dátumod mindegyikbe beillesztve “- mondta Evans egy megnyitó sajtótájékoztatón. “Ez túláradó.Rájössz, hogy mekkora lehetőséget kapsz, és nagyon várom. Mindent megadok, amit kaptam. Tegnap este végigmentem a városon, és Leeds United támogatói kiabálták a nevemet és rázogattam a kezemet. Wow.Steve Evans

“Amikor Leeds United ringgesz, hogyan mondhatod, hogy nem? Brian McDermott tegnap csodálatos üzenetcserét folytatott, jó futballember. Hogyan mondhatod, hogy nem, amikor a Leeds United ring? Tegnap este végigmentem a városon, és Leeds United támogatói kiabálták a nevemet és rázogattam a kezemet. Wow.”

McDermott, Dave Hockaday, Darko Milanič, Redfearn és Rösler már mind elmentek, és alá Cellino, aki felfüggesztésre kerül, amíg június 2016.Az üzletember, aki 36 ügyvezető 22 év alatt Cagliariban foglalkoztatott, júniusban bűnösnek találták Olaszországban a Range Roverért fizetett adó megfizetésének elmulasztása miatt, és az FA tulajdonosainak és igazgatóinak tesztelését hibáztatta. Bár október 28-ig fellebbezhet, hasonló díj a hajón – a Nelie – a szezonban a Liga kizárását eredményezte.

A klub kulcsfontosságú kérdése a Cellino valószínű távollétében. Evans ragaszkodott hozzá, hogy a tulajdonos hiatusa nem befolyásolja a csapat ügyeit, de hosszú távon biztosan nem. A játékosok képesek elterelni magukat bizonyos dolgoktól, de ha más ajánlat érkezik, a klub állapotuk döntő fontosságú. Tizenegy évvel ezelőtt a Premier League-ben Leeds kiesett a a helyi tehetség tükrében.Alan Smith, James Milner és Aaron Lennon értékesítették az árat. Azután eljöttek Fabian Delph, és előttük számos akadémiai termék volt, amelyek a nemzetközi sztárságra jártak. Facebook Twitter Pinterest A 18 éves középpályás Lewis Cook a Leeds United egyik fiatal játékosának egyike, aki érdeklődést vonzhat a Premier League kluboktól. Fotó: Daniel Smith / Getty Images

A Leeds nem a stadion vagy a képzési hely sajátja. A szurkolókon kívül az Egyesültok egyetlen eszközei a játékosok. A jelenlegi csapatban Lewis Cook (18), Alex Mowatt (20), Charlie Taylor (22) és Sam Byram (22) olyan előadást produkált, amely elég nagyszerű ahhoz, hogy jövőt érjen el a Premier League-ben.Hamarosan ezek a játékosok lesznek átruházási ajánlatok tárgya. Ha ez megtörténik, a Leeds iránti lojalitás csak eddig megy, ha a klub továbbra is ilyen szomorúan küzd. Hacsak Evans nem tud gyorsan reagálni, hacsak az eredmények nem azonnal megérkeznek, kétségtelenül nagyobb zavargások és komolyabb következmények lesznek. Cellino technikailag nem tudja zsákolni a fejtartót, miközben felfüggesztésre kerül. Azonban az utolsó szezonban a Redfearn, Steve Thompson asszisztens menedzsere a legkedveltebb indok nélkül felfüggesztette a klubot. Evanshez hasonlóan, mint Cellino elődjeihez, a kezdeti gondolatok nem mentek el egy dicsőséges lehetőség előtt. “Nem tudom az elnöknek annyit, hogy tudom, hogy valaha is megszorítom őt” – mondta. “Nagyon szenvedélyes ember. Hidd el, fiú mérkőzést akar nyerni.A legnagyobb kérdés az, hogy először és utoljára mondom [a csapatkiválasztásról]. Az elnök nagyon világos volt, hogy megkapom az első és utolsó mondatot.

“Adok egy olyan csapatot, amely szenvedéllyel játszik és büszkeséggel játszik. Steve Evans nem fekszik az ágyban és álmodik. Realista vagyok. Mindenki tudatában van a vezető edzőknek, akik itt voltak és elmentek. De hiszek magamban. Hogyan lehet félni, hogy elbocsátják a Leeds United-et? “

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s