Wayne Rooney a moszkvában tartja a derbi és a 30. születésnapot

Ahogy a Manchester United 40 ezer lábra indult Oroszország felé és a CSKA Moszkvában zajló Bajnokok Ligája találkozásánál, Wayne Rooney ragaszkodott ahhoz, hogy pályafutása még néhány szezonra megmaradjon a csillagcsarnokán.

Jelentős hét a Liverpudlian magas repülési pályafutásában. Az Egyesült kapitány szombaton harmincként és harmadikként vezette a csapatot a harmadik csoport B játékában, az Arena Khimki-ben szerdán este, míg vasárnap a Manchester City az Old Traffordon a 170. derbyig.

Az Egyesült hajózási repülőjáratról beszélve Rooney rendkívül profi módban volt. A hangsúly a Leonid Slutsky CSKA oldalán van, és lendületet tart a Bajnokok Ligájában.Miután elvesztették a B csoportjukat a PSV Eindhovenben, az Egyesült kampányt a győzelemre indították a Wolfsburgban a mérkőzés második napján.

“Az elmúlt szezonban keményen küzdöttünk, hogy megbizonyosodtunk róla, hogy visszatérünk a Bajnokok Ligájába. hogy a következő pillanatban a legfontosabb meccsünk legyen, így a következőre kell összpontosítanunk: “Rooney elmondta, hogy a Manchester United nem új sérülésekkel Moszkvába vezető úton többet olvashat.

“A CSKA egy nagy meccs számunkra, mert ez egy szűkös csoport, mindannyian három ponton vagyunk és három pontot akarunk, és ez egy olyan játék, amelyet meg kell nyernünk. Jól győztünk az Everton-nál [szombaton], és a képzés eddig az elmúlt néhány napban jól ment. Vasárnap várjuk a játékot.Biztos vagyok benne, hogy jó játék lesz, és remélem, hogy meg tudjuk szerezni a három pontot. “

Amíg az Egyesült Oroszországba érkezik, City felkészül a sevillai játékra az Etihad Stadionban és Louis van Gaal úgy véli, hogy Manuel Pellegrini előnye a derbi miatt. “A Manchester Citynek előnyei vannak, mivel otthon játszanak, és ez a különbség. “A hasznosítás előnyei vannak. Így hát több pihenésük van. Semmi sem tehet. Sok dolgot csinálunk, hogy segítsünk. Van hideg fürdõk, meleg fürdõk, kevesebb edzés és gyakorlat van, így a frissesség elég jó ahhoz, hogy legyõzzük a várost.De először meg kell verni Moszkvát. “A Goodison Park Van Gaal oldalán elért győzelme a lehető legjobb módon válaszolt a 3-0-as megaláztatásra, amelyet az Arsenal adott nekik a korábbi Premier League mérkőzésükben. Rooney reménykedni fog, hogy saját dadogással kezdődik, miután regisztrálta a harmadikat az Everton ellen, az első olyan Premier League gólját, amelyet 11 hónapig elért az Old Traffordtól.

Annak ellenére, hogy egyenetlen formában van, Rooney az Egyesült legmagasabb gólszerzője hat góldal.A 236-os United-nél csak egy maradt a Denis Law mögött, és 13-ra nem hasonlított a Sir Bobby Charlton 249-es rekordjához. Rooney biztos abban, hogy még sok más év lesz hozzá. “Én fizikailag jól érzem magam, és nyilvánvalóan ez egy nagy születésnapot bárki életében, a 30. születésnapodon” – mondta. “De én és a labdarúgás tekintetében még mindig úgy érzem, még mindig elég fiatal vagyok, és hogy rengeteg évem van előttem. Nem volt nagyobb izom sérülésem. “Most mint játékosok, mindannyiunk támogatja a sport tudományt, és minden srácot, hogy segítsen nekünk az előkészítés, a képzés és a játékok terén. Nem tudtam itt ülni és azt mondani, hogy öt vagy tíz évet fogok játszani – amikor eljön az ideje, biztos vagyok benne, hogy tudni fogom, de ez még nem is gondoltam.Úgy érzem, szerelő és frissítőbb, mint amit valaha csináltam, így számomra ez egy szám. “Rooney szerény a pályafutása során, bár büszke lehet arra, hogy közel áll a törvény védjegyéhez. “Igen, persze [a fontos].Olyan óriási játékos a klub történetében, remélhetőleg ez megtörténhet [hamarosan], de ha nem történik meg, nem olyan, amire különösen aggódom – mondta. “Nagyon sok időm van.”

A legfontosabb, hogy a következő játék a CSKA, mint a United és a Rooney, legyőzze a játék kék riband klubversenyét. “A trófea megnyerése nyilvánvalóan remek emlékek”, mondta az előd, hogy részt vesz a diadalmas 2008-as csapatnál. Sir Alex Ferguson ismételten kijelentette, hogy sajnálja, , hogy nem tudta inspirálni a United-t több mint két bajnoki címre.Rooney azt mondja, hogy az egyik győztesérem nem elégedett a sikerei iránt.

“Örülök, hogy idejében megnyertem, de sajnálatos, hogy két döntőt veszít [2009-ben és 2011-ben] jó lenne, ha jól megyünk és megpróbáljuk újra sikerre menni “- mondta. De ez a jövőben. Holnap a játékra kell összpontosítanunk, és megpróbáljuk magunkat egy jó pozícióban a csoportban. “

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s